El segon Olotx2 supera les 700 reserves als allotjaments de la comarca i atrau un 30% més de visitants que l’any passat

Durant tot aquest cap de setmana, Olot ha estat l’epicentre de la segona campanya turística i promocional ‘Olot x2′, que ha ofert visites guiades als museus, caminades amb burros i tota mena d’activitats lúdiques per a petits i grans amb descomptes de dos per un. Aquest any s’han superat les reserves als hotels i restaurants de la Garrotxa i la ciutat ha constatat un increment del 30% de visitants respecte de la primera edició. La majoria dels interessants provenen de les comarques barcelonines.

Gran part dels turistes i ciutadans que s’han apropat fins al cor de la Garrotxa eren procedents de les comarques barcelonines com Osona, el Berguedà o de la mateixa ciutat de Barcelona. Dissabte va ser el dia més important, amb espectacles musicals al carrer sota la programació del ‘Fil Musical’, el concert del cor de gospel ‘Messenger’s, i els comerços oberts.

Diumenge, la ciutat també s’ha omplert de veïns i turistes que volien gaudir de les activitats paral·leles que s’oferien, com passejades en globus, caminades per les zones volcàniques amb trenet, visites guiades als museus o passejades en burro pel centre de la ciutat. Els visitants han ressaltat que la campanya és “una gran iniciativa” per donar a conèixer el municipi en temporada baixa i, gran part d’ells, han assegurat que retornaran l’any vinent. No obstant això, han apuntat a que seria bo que els comerços poguessin obrir també diumenge.