Càritas Garrotxa impulsa una subhasta solidària amb una durada de tres setmanes a partir del 28 de febrer

Del 28 de febrer al 22 de març, Càritas Garrotxa organitza una subhasta contínua d’obres d’artistes garrotxins a favor de Càritas Garrotxa. Les obres, més de 150, es troben exposades en quatre seus: El Centre Cultural Els Catòlics, el Centre Excursionista d’Olot, la Capella de Sant Ferriol i el local del número 9 del carrer dels Sastres d’Olot. L’acte d’inauguració es farà aquets divendres a les 7 de la tarda al teatre d’Els Catòlics, i a continuació es visitaran totes les seus. Hi seran alguns dels artistes autors dels quadres.

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa, ha explicat a Les Notícies d’Olot Televisió el procediment de la subhasta. Durant les tres setmanes que durarà la iniciativa, tothom qui ho vulgui podrà pujar una quantitat per una obra visitant la seu on s’exposarà i omplint un formulari amb la persona encarregada de la sala. El preu proposat s’exposarà juntament amb l’obra. Si el visitant torna i veu que el quadre té una xifra superior, podrà tornar a superar-la omplint un altre formulari, i així successivament.

Oller ha agraït a les Notícies d’Olot Televisió les aportacions que s’han fet per completar la col·lecció d’obres que sortiran a subhasta, i ha dit que “la iniciativa s’ha convertit en un esdeveniment social d’una important magnitud”.

x