L’Ajuntament d’Olot obre a concurs la gestió de l’illa energètica i adjudica la majoria de parades dels placers

L’Ajuntament d’Olot ha tret a concurs el plec de clàusules perquè una empresa privada construeixi i gestioni l’illa energètica de la nova plaça Mercat, que donarà servei també als equipaments del seu entorn a través de les energies renovables. S’hi aplicaran sistemes combinats de geotèrmia, biomassa i energia solar, per a la plaça Mercat, els geriàtrics del seu entorn i el Museu de la Garrotxa.

Mentrestant, el consistori ha aprovat l’adjudicació de 14 de les 15 parades que hi haurà a la nova plaça Mercat, a més de quatre dels magatzems i dues de les quatre botigues que donaran al carrer Antoni Llopis. Un exemple serà la parada de pasta artesanal, que també tindrà taulell per la banda de l’interior de la plaça Mercat. A la nova plaça Mercat d’Olot, els clients trobaran majoritàriament productes de quilòmetre zero, de proximitat i de qualitat.

x