Nan Oliveras, guanyador del triatló de Tome, a Xile

L’atleta olotí Nan Oliveras segueix preparant la temporada a l’Amèrica Llatina i aquest diumenge s’ha proclamat campió del triatló de Tome, a Xile, en distància sprint. Nan Oliveras

Nan Oliveras dóna mostres d’estar en bon moment de forma mentre prepara la temporada. Aquest cap de setmana, l’olotí va creuar primer la meta en la modalitat d’sprint, que consisteix en fer 750m de natació, 20km de bicicleta i 5 km corrent.

L’atleta garrotxí va arribar en solitari a la línia de meta gràcies a la distància respecte als rivals que va aconseguir al damunt de la bici. Oliveras va sortir en el grup capdavanter de l’aigua i va aprofitar les dures rampes del circuit de bici per escapar-se i acabar el triatló amb un temps d’una hora, tres minuts i quaranta set segons.

Juntament amb el grup del CTGD continuarà la seva concentració a Xile, on d’aquí unes setmanes participarà a la Copa Panamericana de Valparaíso.

x