Apropen 200 joves garrotxins a la dansa contemporània mitjançant el projecte ‘Tots Dansen’

Olot participa, per segon any consecutiu, al projecte ‘Tots Dansen’. Aquesta activitat incentiva la creació d’un espectacle de dansa contemporània, a càrrec d’uns 200 adolescents de tres instituts garrotxins. ‘Tots Dansen’ pretén apropar la dansa als joves, que mostraran el resultat del seu treball el proper 28 de març.

Els joves acostumen a tenir molt poc contacte amb la dansa contemporània, i tenen molts tabús respecte aquesta disciplina artística. Per aquest motiu, l’any passat va néixer el projecte ‘Tots Dansen’, una activitat on hi participen tres ciutats catalanes: Mataró, Granollers i OlotÉs el segon any consecutiu que la capital garrotxina s’endinsa en aquest projecte, i està previst que el nombre de ciutats s’ampliï en properes edicions, per l’èxit que està tenint als municipis participants. Olot compta, aquest 2014, amb 200 adolescents dins el repartiment de l’espectacle.

Els assajos van arrancar el mes de gener, amb l’ensenyament de les coreografies als professors encarregats d’impartir les classes amb els estudiants. Els joves es mostren entusiasmats amb la proposta.

Aquest matí s’ha fet el primer assaig general, amb la participació dels tres instituts inclosos en el projecte. El resultat de ‘Tots Dansen’ el podrem veure el proper 28 de març, amb la representació de la coreografia al mateix Teatre Principal d’Olot.

Deixa un comentari