El Servei Local de Teleassistència de la Diputació de Girona supera els 5.600 usuaris

5.610 persones majors de 65 anys són usuàries del Servei Local de Teleassistència de la Diputació de Girona que ofereix als 221 municipis de la demarcació de Girona. Fent balanç d’aquest servei al llarg del 2013 s’han registrat quasi 1.400 sol·licituds, sobretot de l’Alt Emporà i el Gironès, el que significa una mitjana de 4 demandes al dia.

Aquest servei, segons el vicepresident de la Diputació de Girona, només busca millorar la qualitat de vida de la gent gran pel que aquest 2014 hi haurà novetats com una custòdia de claus, en els casos que es perdin les claus i també més dispositius de seguretat per la casa relacionats amb emergències mèdiques, ja que el passat 2013 es van gestionar més de 4.000 emergències de les quals la majoria eren urgències mèdiques. Per aquest any també està previst la col·laboració amb mossos d’esquadra.