Integra està a punt de recollir els 7.000 euros que necessita per a la seva nova botiga-taller ocupacional

Queden dues setmanes per a la finalització de la campanya de micremecenatge d’Integra, que busca fons per obrir una nova botiga-taller de paper reciclat. Fins al moment, s’han recollit 5.725 euros dels 7.000 que pretenen recollir els responsables d’Integra, i hi han participat 74 mecenes, que rebran una compensació per la seva ajuda.

Aquesta nova botiga-taller suposa la continuació del projecte engegat ara fa vuit anys pel Taller Ocupacional de l’Associació, que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental. La botiga s’obrirà de totes formes a principis del proper mes de març, independentment del resultat de la campanya de finançament, que es fa mitjançant Verkami.