Un olotí de dos anys guanya un concurs d’anglès per nens

Un olotí de dos anys ha guanyat un concurs d’anglès celebrat entre més de 200 nens de tot Catalunya. La família de Martí Herrero, el guanyador, anirà de viatge a Londres com a premi. El concurs consistia en enviar un video on el nen demostrés la seva habilitat amb l’anglès i a l’hora ensenyés el que havia après a l’escola d’idiomes. S’ha comprovat que l’iniciació a les llengües quan els nens són petits és la millor manera d’aprendre un idioma, ja que és quan es té més facilitat d’aprenentatge.

Aquest és Martí Herrero, un olotí de dos anys que ha après a parlar anglès i entén a la perfecció tot el que se li diu. És el guanyador d’un concurs d’anglès, que s’ha celebrat en motiu del desè aniversari d’una coneguda acadèmia d’anglès per nens. El concurs s’ha celebrat a diferents països, i consistia en enviar un vídeo, on els nens demostressin allò que han après l’escola d’idiomes. A catalunya, hi van participar més de 200 nens d’entre 3 mesos i 3 anys.  

A part d’un incentiu per al nen, i perquè la família conegués el que el seu fill aprèn a l’acadèmia, el benefici de participar al concursar era poder guanyar un premi, i en aquest cas, la família de Martí Herrero ha guanyat un viatge a Londres.

L’aprenentage de llengües per part dels nens petits és una pràctica cada cop més habitual a la nostra societat, ja que, no hi ha cap secret, s’ha comprovat que quan els nens són petits els és més fàcil captar tot el què passa el seu voltant.

Les acadèmies d’anglès per a nens, imiten el procés natural d’aprenentatge de la llengua materna, i mitjançant els jocs amb joguines i cançons divertides i animades, estimulen els aspectes emocionals, físics, creatius i intel·lectuals dels nens i els faciliten l’aprenentage d’una llengua estrangera.