Càritas Garrotxa convida a l’art de la comarca a ser solidari a través d’una subhasta de pintures

A partir d’ara, l’art garrotxí serà vinculat al concepte de solidaritat. Càritas Garrotxa ha organitzat una subhasta amb les obres que han cedit els artistes de la comarca i aquells diners que en derivin seran destinats als programes de l’entitat. Divendres a la tarda, va tenir lloc la inauguració de la subhasta amb la presència del periodista i sociòleg Salvador Alsius i l’activita cultural Domènec Moli.

Càritas organitza una subhasta solidària de pintures garrotxines

L’art garrotxí és solidari. Així ho demostra la iniciativa que porten a terme els artistes de la comarca amb Càritas Garrotxa. Del 28 de febrer al 22 de març, més de 150 obres seran exposades en diverses seus de la ciutat per tal que puguin ser subhastades. No és el sistema tradicional que es segueix en les subhastes ja que aquell que estigui interessat en qualsevol de les obres farà la seva puja i figurarà per escrit al costat d’aquestes, valor que un altre comprador podrà augmentar un altre dia.

Divendres el teatre de Els Catòlics va acollir la inauguració de la subhasta d’art solidari. Càritas Garrotxa va convidar al periodista i sociòleg Salvador Alsius i l’activista cultural Domènec Moli per parlar sobre la relació entre l’art garrotxí i el concepte de solidaritat.

La subhasta d’art solidari suposarà uns ingressos que serviran per fer front als múltiples programes de Càritas Garrotxa.

Les obres dels artistes corresponen a l’estil de l’Escola Olotina, algunes de més clàssiques, altres de més modernes. Seran exposades al Centre Cultural Els Catòlics, el Centre Excursionista d’Olot, la Capella de Sant Ferriol i el local del carrer dels Sastres, número 9 d’Olot. Els horaris de visita són de dilluns a divendres de les 18.30h a les 20.30h de la tarda i els dissabtes de les 18h a les 20.30h.

Deixa un comentari