El bon temps contribueix en l’atracció de compradors a la Botiga al Carrer

Tot i la previsió de mal temps, dissabte els carrers d’Olot van gaudir d’una jornada assolellada, un al·licient més en l’atracció de compradors a la Botiga al Carrer del centre de la ciutat. Els comerciants valoren molt positivament el nombre de vendes d’aquest cap de setmana.

Un altre cap de setmana que Olot gaudeix de descomptes especials. Aquesta vegada a través de la Botiga al Carrer, una iniciativa de l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) que organitza cada any per poder reduir els estocs de la temporada d’una manera més eficaç i dinàmica. Els comerciants exposen els seus productes a l’exterior de les botigues, de manera que queden a la vista dels visitants que passegen pels carrers.

A diferència de l’any passat, la Botiga al carrer no va coincidir amb la iniciativa de l’Olotx2, fet que els comerciants agraeixen ja que suposa dos caps de setmana positius en nombre de vendes. El millor aliat de la Botiga al Carrer d’enguany va ser el bon temps que, tot i les previsions de pluja, va aguantar tot el dia. Segons els comerciants, en general s’ha de fer una lectura positiva de les vendes del dissabte. Els compradors només van afluixar la seva activitat les primeres hores de la tarda.

El Carnaval Infantil també va jugar a favor de la Botiga al Carrer, atraients més famílies al centre, amb els més petits disfressats.

x