El CN Olot no remata el partit quan el tenia encarrilat i cau al final davant l’Hospitalet (7-9)

El conjunt dirigit per Nelson Raviña ha fet una primera part sensacional i, amb un avantatge de tres gols, semblava que podia obtenir la primera victòria del curs. Però un mal segon temps ha condemnat als olotins, que s’han vist frustrats de cara a gol i han enviat tres pilotes al pal.

cn olot cn l'h

El CN Olot de waterpolo continua sense veure la llum en aquesta lliga i avui, tot i fer dos primers quarts molt bons, no ha sentenciat el matx i ha vist com el CN L’Hospitalet s’enduia els punts per un resultat final de 7 a 9.

Amb tres gols d’avantatge en el primer temps, pintaven molt bé les coses per a un equip olotí que volia regalar a l’afició el primer triomf de la temporada, però en la segona part tot ha canviat completament. Els homes de Nelson Raviña han tingut molt mala sort i s’han topat amb la fusta fins a tres vegades. A més, el porter local ha neutralitzat totes les ocasions i l’Hospitalet, amb ben poc, ha acabat remuntant i guanyant el partit.

La mentalitat de l’equip ha estat bona però la pressió ha pogut una vegada més amb un equip jove que aquesta temporada ha deixat escapar els partits al final en nombroses ocasions. I és que el nivell hi és i es mostra en cada enfrontament, però en els instants finals el rival aprofita els nervis dels garrotxins i acaba enduent-se l’empat o fins i tot, com avui, la victòria.

Així doncs haurà de continuar remant el conjunt de Nelson Raviña per aconseguir una victòria que li donaria calma a l’equip, en un curs difícil per al CN Olot.

 

 

x