El primer equip masculí del CB Olot es veu sorprès a casa pel CB Cellera (51-67)

Els homes d’Albert Plana, que ocupen la tercera posició en la lliga,  han jugat aquesta tarda a casa contra el seu més immediat perseguidor, el CB Cellera. El partit no s’ha desenvolupat com esperaven els garrotxins, que s’han vist sorpresos per l’efectivitat del rival i per la falta d’encert en el segon i el darrer quart. El tercer lloc no perilla i, amb 15 victòries i 5 derrotes, el CB Olot està fent una bona temporada tot i l’ensopegada d’avui.

CB OLOT LA CELLERA+

No era el dia avui per a un CB Olot que rebia a casa al quart classificat i més immediat perseguidor en aquest campionat territorial gironí. Els jugadors d’Albert Plana han pagat un mal segon quart, en el que només han anotat cinc punts, i s’han vist superats per un rival que ha vingut a Olot amb només set jugadors però ha estat molt encertat en el tir.

La igualtat ha regnat en la major part de l’enfrontament i a la mitja part, el resultat era de 37 a 40. Sempre a remolc en el marcador, els olotins han seguit lluitant sota la cistella pels rebots i han tingut prou encert des de la línia de 6,25 en el tercer quart, però en el darrer periode tot ha canviat i la dinàmica del matx ja feia preveure una derrota.

En els últims minuts, els locals han marxat del partit centrant-se en excés en l’actuació arbitral i han vist com el CB Cellera ha encarrilat la victòria en tres jugades molt ben trenades. Per contra, l’Olot no ha estat bé en l’execució i ha fallat en excés en el moment clau de l’encontre.

Tot i aquesta ensopegada, el tercer lloc que ara mateix ocupen els d’Albert Plana no corre perill, i La Cellera s’acosta, però encara és a tres victòries dels olotins. La lluita per la quarta plaça està molt renyida i el CB Garrotxa ‘B’, que també disputa aquesta lliga, manté totes les possibilitats i és a una sola victòria del CB Cellera. El Vilafant i el Grifeu Llançà són els dos equips capdavanters de la categoria.

x