Els nens de la Garrotxa són els protagonistes del primer cap de setmana de carnaval a Olot

El cap de setmana els més petits també van ocupar un lloc protagonista amb la 36a edició del Carnaval Infantil. Disfresses de tots els estils seguien la carrossa dels reis del Carnestoltes, la Carla Prat i l’Àlex Aguilera.

Els petits de la Garrotxa són els protagonistes del primer cap de setmana de carnaval a Olot

Els nens i nenes de la comarca han estat els primers a protagonitzar el carnaval olotí. Dissabte a la tarda van sortir al carrer per desfilar amb les seves famílies i amics tot disfressats de superherois, princeses o animals.

Rialles, els Escoltes d’Olot i els Esplais de la Garrotxa van ser organitzadors d’una tarda de colors i xerinola. La rua era dirigida pel rei i reina del Carnaval, la Carla Prat i l’Àlex Aguilera, i començava a la plaça Clarà però seguia pujant pel carrer Mulleras fins la plaça Major, on s’oferia un berenar pels nens. En Jan Tresserres i l’Arnau Tuneu han estat els creadors del cartell d’aquesta 36a edició del Carnaval Infantil.

x