El CPA Olot ‘respira’ de nou el triomf i guanya el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic

El Club de Patinatge Artístic Olot ha revalidat el títol del Campionat d’Espanya en Grups de Xou, en la competició celebrada aquest diumenge a Santiago de Compostel·la. El CPA ha superat el Reus Deportiu per dos punts d’avantatge, i obté així el seu onzè títol estatal.

La coreografia ‘Respira’ del Club de Patinatge Artístic Olot va camí de convertir-se en l’enèsim ball que aconsegueix tots els títols possibles. És la primera conclusió que s’extreu després del Campionat d’Espanya de Grups de Xou, on el CPA Olot ha revalidat de nou la primera posició. El pavelló Multiusos Fontes do Sar de Santiago de Compostela ha aclamat l’exhibició oferta per les olotines, que s’ha sobreposat a la caiguda d’una de les patinadores per aconseguir la nota màxima del Campionat d’Espanya, amb un 96’1.

El CPA Olot ha superat per dos punts a les segones classificades, el Reus Deportiu, que aquest 2014 no ha pogut atrapar en cap moment les patinadores de Ricard Planiol amb la seva coreografia ‘Dear Santa’. El Campionat estatal ha estat dominat per complet pels grups catalans: el Masnou ha acabat en tercera posició, amb el ball ‘Laberint’, just per davant del Girona, quart amb ‘Més enllà de la foscor’. El primer grup no català a la classificació ha estat el Viqueira gallec, en el cinquè lloc.

De moment, el ball Respira ha guanyat en totes les competicions on ha participat fins al moment. La propera cita pel grup A del CPA Olot és el 26 d’abril, al Campionat Europeu de Patinatge Artístic que es celebrarà a Almere, Holanda.