La Penya Carnavàlia de la Garrotxa guanya el primer premi de carrossa gran a Platja d’Aro

La Penya Carnavàlia de la Garrotxa ha aconseguit el premi de carrossa gran a la rua de Carnaval de Platja d’Aro, que s’ha celebrat aquest dissabte. En aquesta mateixa categoria el jurat també ha premiat a dues colles més de la Garrotxa, es tracta de ‘La Santjoanenca’ en quarta posició i ‘Els Marxosos de Santa Pau’, en cinquena.


En la categoria de ‘comparsa’ també hi ha representació de la comarca; els ‘Emmaskarats’ han aconseguit la segona posició, a pocs punts de ‘Les fresques’ de Palamós, que han quedat en primer lloc. Segueixen la ‘Colla tramuntana’, ‘L’associació Kinbedeball’ i ‘Petard@as.som’ al tercer, quart i cinquè lloc respectivament. Es poden consultar tots els resultats al web del Carnaval de Platja d’Aro.

x