La Diputació de Girona crea una pàgina web per difondre el bon ús del català

Els serveis lingüístics de la Diputació de Girona ha elaborat el web de la llengua amb l’objectiu de difondre el bon ús del català. D’aquesta manera es converteix en la primera diputació catalana en posar en marxa un web d’aquestes característiques.

La Diputació de Girona ha creat un web propi de llengua per tal de difondre el bon ús del català institucional i de les administracions. Aquest inclou models de documents que treballadors de qualsevol administració es poden descarregar i adaptar, recomanacions lingüístiques , el llibre d’estil de corporació, dubtes habituals i un servei de consulta en línia. El president de la Diputació ha destacat que es tracta d’un portal pioner.

El web, que conté la informació del llibre d’estil, permet que l’usuari es pugui descarregar en PDF i en Word tots els documents i així poder aprofitar les plantilles i adaptar-les a les seves necessitats.

El web de llengua doncs, va dirigit tant a personal de la Diputació com als treballadors dels 221 ajuntaments gironins. Però també hi ha elements d’interès per a professionals d’entitats i empreses relacionades amb la corporació així com qualsevol persona que ho necessiti encara que sigui per simple interès per la llengua.

x