Els atletes esgoten les 600 places disponibles per córrer la Romànic Extrem de la Vall de Bianya

La Vall de Bianya ja ho té tot preparat per a la disputa de la segona edició de la seva marató de muntanya, la Romànic Extrem. Tindrà lloc el proper 6 d’abril, però ja s’han exhaurit les 600 inscripcions disponibles. Aquest any, la cursa passarà per la Vall del Bac.

La segona edició de la Romànic Extrem va camí de repetir l’èxit de l’any passat. De moment, ja té assegurat l’èxit de participació: aquest 2014 hi haurà cent atletes més que en la primera edició; a falta d’un mes per a la cursa ja no s’hi pot inscriure cap més corredor, tot i que s’han hagut d’ampliar el nombre de places disponibles per la demanda dels esportistes. De totes maneres, l’organització encara té obertes les inscripcions a les curses de promoció, per als petits atletes.

Aquest 2014, els qui participin a la marató de la cursa hauran de córrer 43 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 2.300 metres, mentre que els de la mitja marató faran 23 quilòmetres i un desnivell de 1.200 metres. El recorregut, però, varia per complet respecte la primera edició: els atletes de la 2a Romànic Extrem descobriran el patrimoni romànic i el paisatge de la zona de la Vall del Bac i Porreres.

La concentració de la 2a Romànic Extrem serà a Hostalnou de Bianya, el proper 6 d’abril. Allà hi haurà diverses activitats de lleure pels que no corrin la cursa i també vulguin gaudir d’aquesta matinal esportiva.