El programa de cuina ‘Del paisatge a la taula’ d’Olot TV se suma a les iniciatives de la Fira de l’Embotit

Diferents nens i nenes de la Garrotxa participaran al programa de cuina Del paisatge a la taula d’Olot Televisió durant tot el mes de març, acompanyant els cuiners de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. L’espai, que dirigeix i presenta David Coloma, obre la finestra al més joves amb l’objectiu que coneguin els beneficis de la ingesta de carn de porc en una dieta equilibrada, aprenguin a treballar la redacció d’una recepta culinària, animar-los a cuiner en família i, finalment, participar en la gravació del programa de cuina a la televisió.

Olot Televisió se suma a aquesta acció coincidint amb la celebració de la Fira de l’Embotit i es fa de manera conjunta amb l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat (IMPC), l’Institut Municipal d’Educació i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

L’emissió dels programes comença aquest proper dilluns, 10 de març, i s’allargarà durant quatre setmanes. Els horaris es poden consultar a l’apartat de programes del web d’Olot Televisi i es poden veure a través de l’OTV a la carta.

x