El Teatre Principal es converteix en l’escenari dels 25 anys de Carnaval olotí

La celebració del 25è aniversari del Carnaval d’Olot ja va començar el divendres amb la representació d’un playback al Teatre Principal de la ciutat. Els actors de l’espectacle musical van ser els mateixos reis i reines dels carnavals dels anys anteriors.

El 25è aniversari del Carnaval d’Olot també va arribar dins el Teatre Principal, amb la representació d’un playback. El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot va organitzar l’espectacle amb la col·laboració de tots els reis i reines de la història del Carnaval, que per una nit es van convertir en els actors i actrius de l’escena musical, dirigits per Joan Martí.

‘Olvídame i pega la vuelta’ de Pimpinela, ‘Bandido’ d’Azúcar Moreno o ‘Mamma Mia’ d’Abba són alguns dels temes que van sonar a l’escenari i que van representar els reis i reines. Les actuacions, conduïdes per Josep Andrés i Albert Brosa, membres del CIT, van ser lleials a les lletres de les cançons. Els actors anaven disfressats i es movien com els mateixos cantants. El toc d’humor de l’espectacle va ser el que va provocar més enrenou entre el públic, que va ocupar tot el Teatre.