Tot preparat per a la Fira de l’Embotit que se celebrarà el 22 i 23 de març a Olot

El 22 i 23 de març se celebrarà la tradicional Fira de l’Embotit a Olot. L’objectiu d’aquesta fira és consolidar la Garrotxa com a referent càrni, on la gent que hi vingui trobi productes de proximitat i de qualitat. Ahir es va fer la presentació de la Fira al celler d’especialitats gastronòmiques ‘Mariona’ ja que la gran novetat d’enguany és la creació d’un Espai-Tast de vi, formatges i pa.

La Fira comptarà amb 90 expositors, un terç d’ells seran productors que vendran directament els seus productes, sense intermediaris. Com que la Fira pretén arribar a tots els públics, també hi ha propostes centrades als més menuts, com tallers on els ensenyaran a fer botifarres, receptes dolces i salades o petits entrepans originals, per acostar els productes de la terra als més petits.  

Es continuarà fent aquelles activitats que ja han tingut èxit els anys anteriors, com el concurs d’embotits casolans que anirà a càrrec de Pep Nogué. Però a la Fira s’hi podràn trobar un gran ventall d’activitats.      

Una granja d’animals, la matança i rostida del Porc, passejades amb poni i activitats de teatrals i musicals, acabaran de donar forma a la programació de la Fira. Per a més informació podeu consultar el web

x