El RC Garrotxa guanya a l’Universitari B per 10 a 26 i partirà amb avantatge a casa en la tornada de la semifinal d’ascens a Segona Catalana

El RC Garrotxa va aconseguir guanyar aquest dissabte a l’Universitari B per setze punts de diferència i partirà amb avantatge a casa en la tornada de la semifinal d’ascens a Segona Catalana, que es jugarà a Olot la aquest cap de setmana (10-26).

El RC Garrotxa afrontava el priner gran repte en el play-off d’ascens a Segona Catalana, i els garrotxins no van fallar. Els Teixons visitaven el camp de l’Unicersitari B, segon classificat del grup Sud de Tercera, en l’anada de la semifinal.

En un partit rocós i poc vistós, els de la capital de la Garrotxa van fer honor al seu ofici i a la competitivitat de la que han fet gala tot l’any i, sense fer un gran partit, es van endur la victòria per 10 a 26. Els universitaris, un equip competitiu però amb una qualitat inferior que el RC Garrotxa, no van poder aturar als visitants.

Aquesta victòria permet als olotins jugar amb 16 punts d’avantatge a casa, en un partit que es disputarà a l’estadi municipal d’Olot el proper dissabte a les quatre de la tarda. Si el Garrotxa guanya o perd per una doferència inferior a aquests setze punts, l’equip accedirà a la final.

En l’altra semifinal, els Carboners de Terrassa jugaven a casa davant dels Químics. L’equip visitant va sortir guanyador però el partit va ser molt més igualat que l’altre encreuament. Els Químics van aconseguir un avantatge de set punts de cara a la tornada.

x