Gairebé 200 cavalls participen a la festa de Sant Antoni Abat a Olot

La festa de Sant Antoni Abat, patró dels animals de peu rodó, té lloc el 17 de gener; tot i això, Olot ho ha celebrat aquest diumenge, amb una cercavila on hi han participat 187 cavalls vinguts de tota la província de Girona.

La plaça del Rector Ferrer d’Olot s’ha omplert aquest migdia de nombrosos animals, que han esperat la benedicció davant l’església de Sant Esteve amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat. A banda dels animals domèstics, els protagonistes principals han estat els cavalls que han desfilat des del Recinte Firal fins al passeig d’en Blay d’Olot: en total, hi han participat 187 cavalls procedents de 22 poblacions de la demarcació de Girona. L’encarregat de portar el penó aquest 2014 ha estat Xevi Falguera, membre de l’entitat garrotxina Units pel Cavall, organitzadors de la festa de Sant Antoni a Olot.