L’Olot domina el partit però perdona en excés i surt derrotat del Centenari amb un gol de penal a l’últim sospir (1-0)

La Unió Esportiva Olot s’ha topat amb un CF Badalona ordenat defensivament i que ha renunciat a la possessió durant tot el partit. Rojas ha enviat una pilota al travesser en el primer acte i el porter escapulat, Marcos, ha privat del gol als garrotxins en la segona part. En el darrer sospir, unes mans dins l’àrea han permès als locals fer l’únic gol del partit des dels onze metres.

L’Olot d’Arnau Sala visitava un dels camps amb més entitat de la categoria per enfrontar-se a un rival directe, el CF Badalona de Piti Belmonte. Els garrotxins han saltat al terreny de joc sense nervis, amb autoritat i amb les idees clares, mentre els escapulats han cedit la possessió de la pilota al rival i han prioritzat no encaixar cap gol i aprofitar algun contraatac. El plantejament olotí ha servit per dominar l’encontre, David Lopez ha pogut marcar i Jorge Rojas, a la sortida d’un còrner, ha enviat al travesser l’ocasió més clara del partit.

En el segon acte la dinàmica del matx no ha canviat ben gens i els de Piti Belmonte han seguit amb la seva idea, mentre els homes d’Arnau Sala s’han topat una vegada i una altra amb el millor jugador del partit, el porter Marcos. Sota pals, s’ha mostrat intractable i ha aturat clares ocasions a Carlos i Coro. Mentrestant, els badalonins ho intentaven amb jugades a pilota aturada. Òscar Fornés ha intervingut providencialment en els darrers cinc minuts.

En el temps afegit i amb alguns espectadors ja desfilant cap a l’exterior de l’estadi, el punt semblava que li servia més al Badalona que a l’Olot, que havia merescut més. Però en el darrer minut, l’àrbitre ha assenyalat penal per mans dins l’àrea, una decisió molt discutida per part dels visitants. Rubén Negredo ha transformat la pena màxima i els locals s’han acabat imposant per la mínima.

Així doncs, cruel derrota per a un Olot que ha estat millor que el rival i ha plantejat un partit molt m és atractiu, però que ha vist com se li escapaven els tres punts en la darrera jugada de l’encontre per una acció polèmica.