Un turisme ha xocat contra un camió aquest matí a l’A-26 entre Sant Jaume i Castellfollit

Aquest matí ha tingut lloc un accident de trànsit a l’A-26, en el tram entre els termes municipals de Sant Jaume i Castellfollit. El succés ha tingut lloc sobre un quart de 9 del matí.

Un turisme que circulava en sentit Olot ha envestit un camió que circulava davant seu per causes que es desconeixen. Com a conseqüència de l’impacte, la conductora del cotxe ha perdut el control del vehicle, que ha acabat col·lidint amb el guardarail dret de la carretera. L’accident no ha comportat ferits. La dona que conduïa el turisme n’ha sortit il·lesa. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat Mossos d’Esquadra i operaris de trànsit que ràpidament han possibilitat la circulació per un dels carrils de l’autovia.

Deixa un comentari