El CN Olot aconsegueix la permanència a la Segona Divisió en la Copa Catalana celebrada dissabte a la piscina de les Tries

El Club Natació Olot acollia aquest dissabte la Copa Catalana de Segona Divisió. Els garrotxins van aconseguir la permanència a la categoria, objectiu prioritari del club en la present temporada. Els nedadors d’Antonio Oliveira van quedar en sisena posició. 

La permanència a la Segona Divisió per al Club Natació Olot depenia d’un bon resultat a casa. Les instal·lacions del club acollien dissabte la Copa Catalana, una prova que se celebra un cop l’any.

Al llarg del dia els nedadors de deu clubs catalans de Segona Divisió competien per equips i els resultats globals de cada club es comptabilitzaven al final de la jornada. Els dos primers classificats aconseguirien l’ascens, i els dos últims viurien el descens de categoria. El Club Natació Olot, però, tenia l’objectiu de mantenir-se.

Els nedadors d’Antonio Oliveira van signar una gran actuació durant tot el matí i al final de dia van veure com la seva feina tenia la recompensa esperada, la permanència a la categoria, amb la sisena posició final. Malgrat tot, l’equip es va haver d’unir més que mai i sobreposar-se a dues baixes de màxima rellevància per a ella, la més destacada, la de Lidia Huete, la nedadora més en forma del club. Cornellà i l’Hospitalet van ser els grans vencedors de la diada, en obtenir les dues primeres posicions i per tant l’ascens a Primera Divisió. Per la seva banda, els damnificats van ser el Reus i el Tarragona.

 

 

 

x