La Diputació i el centre IRTA signen un conveni per crear la plataforma de recerca i innovació del consum de llet a Catalunya

La Diputació de Girona i el centre de recerca IRTA van signar dilluns un conveni de col·laboració per a la construcció d’una nova granja experimental ramadera, ubicada a la finca Camps i Armet de Monells. Amb aquest projecte, es pretén donar un nou impuls de recerca en aquest camp.

Concretament, el conveni cedeix a l’IRTA la gestió de tota l’explotació agroramadera amb l’objectiu de transformar-la en la plataforma de recerca, innovació, formació i difusió del consum de llet a Catalunya. El conseller del Departament d’Agricultura ha destacat a més que a les comarques gironines s’hi produeix el 37% de la llet de tot el país i també suposa un terç de les exportacions que es fan de Catalunya.

x