L’olotí Abel Robles torejarà amb cavalls aquest diumenge a la localitat francesa de Gimeaux

Aquest proper diumenge, el torero olotí Abel Robles farà un pas més en la seva carrera. A 2/4 de 4 de la tarda, torejarà amb cavalls al festival de la Monumental de Gimeaux, localitat francesa propera a Arles. Aquest era l’objectiu que Robles s’havia marcat per a la temporada que comença. L’esdeveniment celebrarà els 20 anys d’alternativa del torero Frederic Leal, i és una gran oportunitat perquè Robles demostri la seva progressió en l’art de la tauromàquia.

La Penya Taurina de la Garrotxa és conscient de la importància del festival i ha organitzat una sortida per tal que els aficionats de la comarca acompanyin i donin suport al jove torero olotí. L’entitat ha preparat una jornada que inclou el viatge d’anada i tornada a Gimeaux, l’entrada del festival i el dinar dels aficionats. Els interessats s’han d’adreçar a la Penya Taurina.