L’Orfeó Popular Olotí estrena la comèdia ‘La Veritable Assemblea de les Dones’, escrita per l’actor Jaime Blanch

L’Orfeó Popular Olotí torna a tenir la sort de presentar una nova comèdia, ‘La veritable Assemblea de les Dones’, de la mà dels reconeguts actors Jaime Blanch i Marta Puig, autor i directora del projecte, respectivament. La història planteja amb humor les desavinences entre homes i dones.

Blanch signa una versió lliure del text d’Aristòfanes ‘Lisístrata’, comèdia del segle V a.C que bé podria ser presentada com el primer vodevil conegut, entenent les similituds que es donen amb el subgènere dramàtic. Els encarregats de donar vida als personatges de la comèdia són els actors d’Orfeó Teatre. A través de múltiples paral·lelismes entre la Grècia Clàssica i els nostres dies, l’obra dóna a entendre que les disputes entre homes i dones fa molts segles que van començar. L’estrena de la nova proposta de l’Orfeó està prevista per a aquest dissabte 15 de març a les vuit del vespre. Les següents funcions tindran lloc a la mateixa hora els dies 16, 29 i 30 de març.