La Càtedra UNESCO del Canvi Climàtic inclou l’Espai Zero d’Olot a la plataforma ‘Construction21’ com a exemple europeu d’eficiència energètica

L’Espai Zero de l’empresa olotina Wattia Innova s’està convertint en un referent a Europa. Els representants de la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic han visitat aquest matí les instal·lacions. La càtedra ha inclòs l’edifici olotí en el portal web del projecte Construction21, que posa de relleu el baix consum com a exemple d’eficiència energètica a tot Europa.

L’Espai Zero i el seu consum energètic gairebé nul segueixen atraient personalitats d’arreu interessades a conèixer el funcionament de l’edifici. Aquets matí ha estat el torn d’una delegació de la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic de l’Escola Superior de Comerç Internacional, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra. El grup de recerca ha inclòs l’Espai Zero en el portal web del projecte Construction21, que identifica i difon l’edifici olotí com un exemple d’eficiència energètica a tot Europa. A banda dels representants de la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic, a la visita d’aquest matí també s’hi trobava Ivan Capdella, soci i director tècnic de l’Estudi Ramon Folch i Associats de Barcelona, un referent en eficiència energètica. Capdella ha destacat els valors de l’Espai Zero d’Olot. De la mà de la plataforma Construction21 i d’altres projectes, l’Espai Zero d’Olot s’està convertint en un exemple i un referent a tot el continent europeu.