El Club Natació Sabadell es classifica per la seva tercera Final Four a l’Eurolliga de Waterpolo

El Club Natació Sabadell s’ha imposat aquest dimecres per 8 a6 a l’Olympiacos grec i s’ha classificat per a la seva tercera Final Four a la Lliga Europa de waterpolo, la competició que ja van conquistar el 2011 i el 2013. Les catalanes van ser molt superiors davant d’un rival que no va tenir pràcticament opcions i que ja havia perdut a l’anada per 9 a 10.

Ple de gom a gom la piscina de Can Llong i personalitats polítiques i de la natació a la llotja. Ningú es volia perdre una nova cita històrica de les millors representants del Club Natació Sabadell. I les de Nani Guiu, conscients d’aquesta responsabilitat, van anular l’Olympiacos des del principi. Al primer quart, dos gols de Jennifer Pareja i un tercer de Judit Forca donaven la primera gran avantatge a les catalanes. Les gregues es van mostrar erràtiques en l’atac però dos gols abans del final del primer quart posaven emoció al partit. Aquesta reacció visitant va ser només una anècdota perquè al segon quart, el Sabadell va ratllar a un altíssim nivell i dos gols de Maica Garcia i un tercer de Pareja i les aturades de Laura Ester donaven tranquil·litat a l’eliminatòria amb un 6 a 2 al descans. A la segona part, el Sabadell s’ha limitat a anul·lar els atacs de les hel·lèniques i administrar els seus atacs. Pili Peña feia el 7 a 2 quasi definitiu. Els últims minuts, l’Olympiacos va reaccionar més per maquillar el resultat que no pas per inquietar la classificació sabadellenca.

D’aquesta manera, les sabadellenques participaran a la seva tercera final fiour. Allà els esperarà el Vouliagmeni griego i el Orizzonte Catania e Imperia Mediterrania italià.