L’Associació de dones ALBA homenatja a les artistes de la Garrotxa

L’entitat olotina ha reunit el talent de desenes de dones pintores de la comarca en una exposició a la Galeria d’Art Les Voltes d’Olot, per commemorar el dia de la Dona Treballadora, que es celebra cada 8 de març.

dones artistes

Tradicionalment, la dona ha quedat en un segon pla en molts aspectes de la vida, entre ells, l’artístic. Es coneixen molt poques obres de dones pintores i fins i tot, en alguns casos, eren els marits els que signaven els seus quadres.   Coincidint amb la celebració del Dia de la dona treballadora i amb l’objectiu de reivindicar el seu important paper, l’associació ALBA va inaugurar l’exposició Dones Artistes de la Garrotxa, una mostra del talent femení de la comarca on han participat pintores aficionades i professionals, algunes d’elles membres d’ALBA. Es tracta de la vuitena edició de la mostra, que pot visitar-se a la Galeria Les Voltes fins el 23 de març. Aquesta setmana al MAC Exprés us portem a veure-la.

 

x