L’Institut La Garrotxa presenta ‘Un dia, tres hiverns’ a la 9a Mostra Olot.doc

L’Institut La Garrotxa també presentarà un documental dins la mostra de l’Olot.doc, el dissabte a les 11h del matí al Teatre Principal. És la setena vegada consecutiva que s’hi presenten, aquesta vegada amb ‘Un dia, tres hiverns’, proverbi xinès que es fa servir quan es troba a faltar algú.

El documental és el recull de les experiències viscudes per 15 alumnes de l’institut que van viatjar a la Xina, per tal que la Zhihui i en Yun, dos dels seus companys, es retrobessin amb la seva família, costums o idioma. Aquest documental és el resultat del projecte ‘Ull, canvi, acció’, una iniciativa que porta a terme l’institut fa set anys -aquest any és l’últim- per conèixer una mica més sobre els seus estudiants estrangers.

Deixa un comentari