Chenoa presenta el seu nou disc ‘Otra dirección’ a la Sala El Torín d’Olot

Dotze anys després d’iniciar la seva carrera artística, la cantant Chenoa sorprèn amb un nou disc, Otra dirección. En la seva gira de presentació, la mallorquina va decidir fer parada a Olot el divendres per mostrar com sona aquest últim treball, resultat de la seva implicació en tot el procés creatiu.

El seu nou disc inclou onze temes en castellà i vuit en anglès, entre els quals es troba el hit Quinta dimensión, un dels més aclamats pel públic. El resultat és un treball discogràfic ben diferent als anteriors.

El repertori que va oferir la cantant a Olot va ser una selecció dels nous temes i alguns altres dels més coneguts. De fet, no és la primera vegada que la mallorquina trepitja els escenaris olotins però sí el de la Sala El Torín, i amb un format diferent al que estan acostumats els espectadors.