La UE Olot desaprofita un penal en els darrers minuts i cau a casa davant del Nàstic (1-2)

L’equip garrotxí ha merescut un final millor per ocasions i plantejament, però els tres punts han volat del municipal després que els tarragonins remuntéssin en el primer temps el gol inicial de Carlos. El mateix davanter olotí ha vist com Reina li aturava una pena màxima en els darrers instants de partit que hagués significat l’empat.

L’Olot rebia aquest diumenge al Nàstic de Tarragona, un dels equips més poderosos de la categoria per entitat, plantilla i pressupost. Però les forces han estat igualades en tot moment i el conjunt dirigit avui per David Ochoa –Arnau Sala complia un partit de sanció- ha arribat amb claredat a l’àrea tarragonina i en la primera ocasió del matx, Carlos Martínez ha aprofitat una magnífica asistència de David López per avançar al seu equip.

Però l’alegria no duraria gaire a l’estadi i és que només tres minuts després, Molina superava Òscar Fornés amb un xut que s’ha enverinat dins l’àrea. Els homes de Vicente Moreno han aprofitat un penal dubtós per mans de Rojas per capgirar del tot un marcador que ja no es mouria. Marcos enganyava al porter i posava l’1 a 2 des dels onze metres.

A partir del segon gol visitant, l’Olot ha disposat de clares ocasions. Agustín, amb el cap, enviava l’esfèrica al lateral de la porteria i Roger Vidal, també amb la testa, s’ha topat amb el pal a la sortida d’una falta lateral.

Els locals han protestat unes mans d’un defensor del Nàstic dins l’àrea que el col·legiat ha desestimat. Per la seva banda, els tarragonins també podrien haver marcat però Querol no ha definit bé.

La segona meitat ha estat molt més ensopida amb un Nàstic conservador que volia aprofitar el seu avantatge. El col·legiat Pizarro Gómez no ha tingut el seu dia i en cada decisió que prenia, un o altre equip ho protestava. David López ho intentava amb un xut potent però es topava amb Reina.

A pocs instants pel final del temps reglamentari, Molina cometia penal i era expulsat per l’àrbitre per segona amonestació. Les 1.500 persones que avui eren a l’estadi ja veien l’empat a tocar però Reina aturava la pena màxima al pitxitxi dels garrotxins Carlos Martínez.

Una derrota que no ha fet justícia als mèrits d’un i altre equip i que acosta l’Olot a la zona calenta, que tot i les dues derrotes consecutives segueix estant a cinc punts de la promoció de descens i a deu del descens directe.

Deixa un comentari