Una jove ferida en un atropellament a Les Tries

Una noia d’uns 30 anys ha resultat ferida en un atropellament als voltants de dos quarts de vuit del vespre a Olot. Els fets han passat a la zona de Les Tries, just davant de la gasolinera.

La noia creuava el carrer, fora del pas de vianants, quan un cotxe l’ha colpejada -a la imatge podem observar com ha quedat el vehicle-. La Policia Municipal i una unitat del SEM s’han desplaçat al lloc dels fets. L’afectada ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb una contusió al maluc i al cap. Es desconeix el seu estat i les causes concretes de l’atropellament. El conductor no hauria vist a la noia, i és que en aquesta zona, els veïns es queixen de la mala il·luminació dels passos de vianants. No és la primera vegada que es produeix un fet d’aquestes característiques, i concretament a Olot, els atropellaments de vianants són una de les principals causes de mortalitat.