El projecte ‘Som música’ de l’Escola Malagrida desperta interès durant el període de preinscripció

Les famílies garrotxines han mostrat interès durant el període de preinscripció pels projectes de singularització engegats per les escoles Llar i Malagrida a partir del curs vinent. L’escola Malagrida ha promogut el projecte Som Música, que comptarà amb la col·laboració de l’Escola Múnicipal de Música d’Olot.

L’Escola Malagrida han fet un vídeo promocional  per promocionar el seu nou projecte educatiu, ‘Som música’. L’objectiu d’aquest programa de singularització que comença el curs vinent és que els alumnes de l’escola Malagrida acabin la seva formació al centre amb notables coneixements musicals.

El projecte comptarà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música d’Olot. El projecte il·lusiona als alumnes de l’escola, i també als professors. Finalment, el projecte també ha il·lusionat les família, que han respost amb el seu interès durant el període de preinscripció. El projecte Som Música de l’escola Malagrida suposa un influx d’il·lusió, de valor afegit del centre i, sobretot, de creativitat.