Els veïns de la Vall d’en Bas i de les Preses, conformes amb el traçat de la variant de les Preses, que serà d’un carril per banda

Els veïns de la Vall d’en Bas i de les Preses estan conformes amb el consens de la Generalitat i els Ajuntaments de fer la variant de les Preses per la Vall d’en Bas i no soterrada. Volen la variant com més aviat millor, i comprenen la intenció de fer de l’obra una infraestructura més barata. L’alcalde de les Preses, Pere Vila, ha anunciat a Olot Televisió que la variant de les Preses serà d’un carril per banda.

El conseller Santi Vila, va anunciar ahir que el Govern iniciarà les obres de la variant d’Olot entre el 2015 i el 2016. Mentrestant, ja hi ha un traçat consensuat amb els alcaldes de la variant de les Preses. Serà per la plana de la Vall d’en Bas, no soterrada, i en paral·lel al riu Fluvia. La intenció és acabar les variants de les Preses i d’Olot al mateix temps. L’alcalde de les Preses, Pere Vila, ha anunciat a Olot Televisió que la variant de les Preses serà d’un carril per banda.

Deixa un comentari