L’Ajuntament d’Olot aprova per unanimitat una moció per solucionar la situació de les persones majors de 40 anys a l’atur

Al ple d’ahir de l’Ajuntament d’Olot, l’Associació de d’Aturats majors de 40 anys de la Garrotxa va presentar una moció on reclamava mesures concretes per solucionar la seva situació. El col·lectiu va explicar que a la Garrotxa hi ha 2.143 persones a l’atur.

Un 60% d’aquestes persones tenen més de 40 anys. Entre les propostes que van portar al ple, es trobaven les de fomentar la formació i les oportunitats per aconseguir un lloc de treball. També la creació d’una Bàsica Universal per totes aquelles persones que no podran aconseguir feina després de la crisi econòmica. Tots els grups municipals van donar suport a aquesta moció. Es va acordar la creació d’una taula de treball que aplegarà representants polítics i de tots els sectors implicats en l’ocupació per determinar les accions que s’emprendran.

 

x