L’Ajuntament d’Olot modifica el pressupost per a l’estalvi energètic i l’Estadi Muncipal

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat una modificació del pressupost de 432 mil euros. Amb això, impulsarà una actuació de millora energètica per canviar prop de 600 bombetes de la ciutat. 

L’Ajuntament d’Olot ja ha canviat les bombetes als carrers del Nucli Antic i l’eix comercial. Properament, ho farà també als principals accessos de la ciutat. Se substituiran prop de 600 bombetes per fomentar l’eficiència energètica. Ho faran amb una inversió de 224 mil euros gràcies a una modificació del pressupost que ahir van aprovar al ple de l’Ajuntament d’Olot.

L’Ajuntament necessita posar fil a l’agulla en la remodelació de l’estadi municipal. Des que la Unió Esportiva Olot juga a Segona B, l’estadi necessita un espai delimitat per a les aficions visitants per complir amb les normes de seguretat. Per assumir la reforma, l’Ajuntament ha inclòs una partida de 70 mil euros a la modificació de crèdit.

El superàvit aconseguit després del pressupost del 2013 donen marge de maniobra a l’equip de Govern. Aquest superàvit és de prop de 600 mil euros, 741 mil euros consolidats, si se suma el dels organismes autònoms de l’Ajuntament.

 

x