L’Olot s’enfronta al Reus, amb qui va començar la mala ratxa de la primera volta

El record de la primera volta del calendari pesarà aquest cap de setmana en el partit de la Unió Esportiva Olot contra el Reus Deportiu. Els homes d’Arnau Sala se les hauran de veure amb l’equip amb qui van començar la ratxa més negativa de les últimes temporades, aconseguint tan sols dos punts de 24 possibles, i que va acabar amb la destitució de l’antic tècnic Edu Vílchez.

En aquesta segona volta, tot i les dues últimes derrotes, la bona dinàmica de l’Olot l’ha situat més a prop del Reus en la classificació. La diferència entre els dos equips rivals és de només 4 punts, el Reus es troba en l’onzena posició, amb 41 punts, mentre que l’Olot es troba en la catorzena amb 37. El partit es disputarà el diumenge a les 17h a l’Estadi Municipal. Es preveuen unes grades plenes d’aficionats olotins ja que el partit contra els reusencs coincideix amb l’afiliació de 1.200 socis al club olotí, objectiu que es va marcar en començar de temporada.