El CB Olot guanya al Boet Maresme després de tres pròrrogues i fa un pas de gegant cap a la salvació (93-92)

El CB Olot ha guanyat aquest dissabte al Boet Femení Maresme en una tarda de bàsquet intensa al pavelló de la capital de la Garrotxa, que ha vist fins a tres pròrrogues. Les de Mari Comino avançen en la classificació al seu rival en un pas molt important per a les olotines en la lluita per la permanència.

Ambientàs de luxe al pavelló olotí per presenciar el duel més trascendental fins ara del primer equip femení del CB Olot. Les garrotxines rebien al Boet Femení Maresme, l’equip que tenien just al davant en la taula amb un empat a victòries, vuit, i a derrotes, catorze. El matx no ha decebut en absolut.

Les jugadores de Mari Comino han començat fort aprofitant el factor pista i aplicant al matx la intensitat pròpia dels millors partits del CB Olot. Les visitants han plantat cara i no han marxat en el marcador però les dominadores en l’electrònic han etsat gairebé sempre les garrotxines, que manaven en el primer i el segon quart. A partir del tercer període, més igualtat i un ritme frenètic. Tots dos equips eren conscients de la importància de l’encontre i no ha estat gens fàcil encistellar amb la bona defensa que duien a terme els dos conjunts.

El públic s’ha fet sentir d’allò més i no ha deixat d’animar a les seves jugadores i això ho va notar un Olot envalentit i ambiciós. A més, les del Maresme es posarien per davant per primera vegada en el tercer quart i tocaria remar a contracorrent per endur-se la victòria.

Amb 44 a 49 en l’inici de l’últim període, la lluita ha estat aferrissada i els dos equips han ratllat un bon nivell. Intercanvi de cops entre Olot i Maresme que semblava no tenir fi. A 5 minuts pel final, tan sols 3 punts separaven ambdós conjunts, que per davant de tot han oferit un partit de bàsquet esplèndid.

Com no podia ser d’altra manera, final d’infart que ha acabat duent el partit fins a la pròrroga. Un temps extra que s’ha repetit fins a tres vegades degut a la igualtat extrema entre els dos equips, que han fet gala de la seva equivalència a la taula. En les tres pròrrogues la figura de les bases ha emergit amb força des de la línia de tres i l’equip ha estat un bloc defensivament. Factors han permès una victòria tan agònica com important per a les garrotxines amb una cistella a 8 segons del final quan l’equip perdia d’un punt en la tercera pròrroga.

Tarda per recordar doncs a Olot en un partit important en la lluita per la permanència. Les de Mari Comino, amb 9 victòries, s’allunyen del perill.

Deixa un comentari