L’ANC organitza una segona recollida massiva de signatures a favor de la independència

Aquest cap de setmana la campanya de l’Assemblea Nacional Catalana “Signa un vot per la independència” a arreu de Catalunya continua i els municipis de la Garrotxa se sumen a la iniciativa. A Olot, l’ANC Garrotxa ha situat dues taules, amb dos apoderats cadascuna, que pretenen recollir al voltant de les 1.000 signatures.

L’objectiu de l’Assemblea és, fent ús del dret de petició present en la Constitució espanyola i l’Estatut d’Autonomia, aconseguir signatures per tal que la voluntat majoritària de la població declari Catalunya independent en cas que la consulta o les eleccions plebiscitàries no es puguin celebrar. A més, la recollida coincideix amb la Fira de l’Embotit d’Olot, una atracció de visitants d’arreu, que es poden convertir en signants potencials. L’ANC s’ha proposat en aquesta segona recollida l’assoliment de tres milions de signatures, d’aquelles persones que van assistir a la manifestació de Barcelona de l’Onze de Setembre de 2012 i la Via Catalana de l’any passat.

Deixa un comentari