L’escriptor garrotxí Gaspar Hernàndez presenta la seva novel·la ‘La terapeuta’ a Olot

L’escriptor garrotxí Gaspar Hernàndez ha tret a la llum una nova novel·la titulada La terapeuta, una història d’amor entre un pacient i la seva psicòloga que comencen una relació arrel dels problemes d’ansietat d’ell. És el relat que extrapola els problemes del dia a dia de la societat actual, més preocupada pel futur que pel present.

Essent ja la segona edició de l’obra i havent venut al voltant dels 18.000 exemplars en català, l’autor no es va estar de presentar-la a Olot. L’acte, organitzat per la Llibreria Drac, va tenir lloc a l’Orfeó Popular Olotí i es va emplenar de lectors i altres interessats en la trajectòria de l’escriptor. La xerrada també va anar acompanyada del psicòleg Antoni Bolinches, que va aportar el toc científic a les explicacions d’Hernàndez.

Deixa un comentari