Artur Mas visita l’empresa Noel Alimentària, la tercera d’elaborats càrnics d’Espanya

El president de la Generalitat Artur Mas ha visitat aquest matí la seu de la fàbrica Noel Alimentària, situada a Begudà. El motiu principal de la visita ha estat el 75è aniversari que l’empresa d’embotits complirà l’any vinent. També l’ha acompanyat el conseller d’Empresa i Ocupació Felip Puig. Els directius de l’empresa, Anna Bosch i Joan Boix, els han rebut a les portes de la seu i els han acompanyat a fer una visita per aquesta.

En acabar, el president i el conseller s’han reunit amb l’executiva. El delegat del Govern a Girona Eudald Casadesús, i els alcaldes de Sant Joan les Fonts i Olot, Joan Espona i Josep M. Corominas, també han assistit a la visita. Actualment Noel és la tercera empresa d’elaborats càrnics d’Espanya, amb una facturació de 187 milions d’euros, una plantilla de 800 treballadors directes i 1.000 d’indirectes. L’empresa representa és 4,4% d’ocupació de la comarca de la Garrotxa. Per assolir els 200 milions d’euros l’any que ve, Noel invertirà més de 25 milions els propers anys en ampliacions de les seves plantes i en maquinària d’alt rendiment per tal de guanyar en capacitat i eficiència productiva, i seguir produint per més de 55 països dels cinc continents.