El grup B i juvenil del CPA Olot obren la porta a la millor temporada de la història del club

El Club de Patinatge Artístic Olot es troba a un pas de registrar la millor temporada de la seva història. Tot gràcies als triomfs de l’equip B sènior a la Copa d’Espanya amb el ball ‘Volcànic’, i al tercer lloc del Juvenil al Campionat d’Espanya amb la coreografia ‘Amb Sentiment’, en la competició celebrada a Vigo (Galícia). És la millor actuació mai aconseguida per la pedrera del CPA Olot.

Olot ‘amenaça’ al món del patinatge artístic de grups de xou, gràcies a l’exhibició oferta a Vigo per part d’una pedrera que pretén allargar el domini del Club de Patinatge Artístic Olot en la disciplina durant la propera dècada. És el que s’intueix després que l’equip B es proclamés divendres en el campió de la Copa d’Espanya amb el ball ‘Volcànic’, amb una puntuació de 83’70 punts -8 per sobre del seu immediat perseguidor, el ‘Descobrint’ del Patinatge el Masnou-. A l’èxit del sènior B s’afegeix el del grup juvenil, que ‘Amb Sentiment’ aconsegueix el tercer lloc i el bitllet per participar al Campionat d’Europa que tindrà lloc a Almere (Holanda) entre el 24 i el 26 d’abril (on ja hi participarà el grup A amb ‘Respira’, vencedor del Campionat d’Espanya).

Tenint en compte que el CPA Olot és favorit a l’Europeu, els èxits de la pedrera permeten al club olotí aspirar a la millor temporada de la història del club, ja que mai s’havien aconseguit aquests resultats en el patinatge base del club.

x