El Firal d’Olot acollirà la 12a calçotada popular agroecològica de La Garrotxa

Aquest dissabte, l’associació cultural la Greda, juntament amb la CNT d’Olot, Arran, Tràmec, La Xarxa de Cooperatives de Consum de la Garrotxa i Ofolk celebraran al Firal d’Olot, la 12a Calçotada Popular de la Garrotxa. Es tracta de la calçotada més gran que s’organitza a la Garrotxa, i com és habitual els calçots seran d’agricultura ecològica.

Al llarg del matí, també tindrà lloc la 6a Mostra de Productes Agroecològica de la GarrotxaLa calçotada anirà acompanyada de nou, de la 3a Fira d’Entitats, amb l’objectiu de crear un espai per a potenciar la interacció d’entitats a favor de la transformació social. Per amenitzar la Fira i la Mostra es realitzaran diferents actuacions musicals i demostracions diverses de cultura popular. Ens ho han explicat la Laura Canalias i la Sílvia Pagès, com a representant de l’Associcació Cultural La Greda. 

La calçotada començarà a les dues del migdia, està pensada perquè hi assisteixin unes 250 persones i es cremaran 4.500 calçots. A part de calçots, també es podrà menjar amanida de l’hort, botifarra amb fesols o paella vegetal. Ja es poden comprar els tiquets anticipats del dinar per 10 € a la Pastisseria Cacau (Carrer de l’Alta Maduixa, Olot) i Can Carbasseres (Carrer St. Rafael, Olot). Per a més información consulteu el web de La Greda.