La colla de sardana Mainada de Flor de Fajol sorteja una mona de l’Empire State Building per viatjar fins a Nova York durant la Diada de Catalunya

La colla sardanista Mainada Flor de Fajol de la Garrotxa anirà a Nova York per la Diada de Catalunya per fer unes exhibicions i cursets de sardanes. L’entitat també ha organitzat el concert que el músic Pep Sala farà a la ciutat. La pastisseria Ferrer d’Olot ha regalat una mona de xocolata de l’Empire State Building a la colla sardanista, que la sortejarà per tal d’obtenir recursos per fer activitats a Nova York.

Ahir a la tarda a la plaça Mora d’Olot, La colla sardanista Mainada Flor de Fajol de la Garrotxa i el músic Pep Sala posaven davant del nou espai de la pastisseria Ferrer, que s’ha inaugurat amb la mostra d’una increïble mona de xocolata, una reproducció de dos metres d’alçada de l’Empire State Building. Tot plegat, serveix per presentar la nova iniciativa que Flor de Fajol té previst organitzar amb motiu de la Diada de Catalunya.

La pastisseria Ferrer d’Olot ha regalat una mona de xocolata de l’Empire State Building a la colla sardanista, que la sortejaran per tal d’obtenir recursos per fer activitats a Nova York.

Olot Televisió, que col·labora amb Flor de Fajol en els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi, també acompanyarà l’entitat al seu viatge a Nova York.

Les butlletes per ajudar els nens i nenes de Flor de Fajol a emprendre el viatge i participar en el sorteig d’aquesta gran mona es poden comprar als membres de la colla sardanista i a la pastisseria Ferrer d’Olot.