La subhasta solidària de Càritas Garrotxa tanca amb una recaptació final de 12.152 euros

La Subhasta Solidària de Càritas Garrotxa s’ha tancat amb una recaptació de més d’12.152 euros, gràcies a les licitacions que s’han fet per les obres d’art subhastades, a més de la compra de catàlegs. Cal dir que algunes obres havien quedat sense adjudicar al final de la subhasta, però la donació última d’un comprador ha fet possible que, finalment, s’hagin fet aportacions per al 100% de les obres exposades.

Després d’un mes en què els garrotxins han pogut admirar i licitar les 150 obres exposades d’artistes d’arreu de la comarca, la Subhasta solidària de Càritas Garrotxa va tancar-se dissabte amb èxit pel que fa a les aportacions. El quadre pel que més s’ha licitat ha arribat als 400 euros, mentre que l’escultura més sol·licitada s’ha acabat subhastant per 550 euros.

Els diners aconseguits amb la campanya cobreixen el 10% del pressupost anual de l’entitat. La recaptació es destinarà als programes destinats a persones desafavorides de totes les edats.

x