L’Ajuntament d’Olot ajudarà a l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura a millorar la seva seu del Molí de Sant Climent

L’Ajuntament d’Olot va aprovar dijous la memòria valorada per a la rehabilitació de les instal·lacions de la seu de l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura al Molí d’en Climent.

Es tracta d’una casa situada al costat del Fluvià i que utilitzen els grups escoltes per fer-hi activitats. La part més malmesa de l’edifici és la teulada, que és on s’hi farien les principals reformes. La idea és que les primeres accions establertes a la memòria serveixin per preparar el terreny als treballs dels escoltes mitjançant un camp de treball a l’estiu dedicat a la millora de les instal·lacions. L’alcalde d‘Olot, Josep Maria Corominas, és conscient del mal estat de l’immoble, per això ha rebut amb els braços oberts la proposta que els escoltes van fer a l’Ajuntament però encara no tenen clar com aconseguiran el finançament.