L’Ajuntament d’Olot expropia forçosament la finca que envaeix l’avinguda de Sant Joan de les Abadesses

Després d’anys sense arribar a cap acord amb la propietat, l’Ajuntament d’Olot ha aprovat l’expropiació forçosa de la finca que envaeix part de l’avinguda Sant Joan de les Abadesses. La decisió s’ha pres quan falten pocs mesos per a la posada en marxa del nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, fet que comportarà un major trànsit per l’avinguda. La continuació de la finca tal i com està podria augmentar els perills que ara ja hi ha per a conductors i vianants.

Aquesta casa es troba enmig de l’avinguda de Sant Joan les Abadesses d’Olot. Obstrueix la visibilitat dels vehicles que hi circulen i obstruint el lliure pas dels vianants, que en arribar a l’altura de la finca, es veuen obligats a saltar a la carretera per seguir el seu camí. El risc s’assumeix cada dia des de fa anys.

En l’actualitat, urgeix expropiar la finca, ja que, amb l’entrada en funcionament del nou hospital, prevista per després de l’estiu d’aquest any, l’Avinguda Sant Joan de les Abadesses passarà a ser una important via d’accés i sortida de la ciutat, amb el conseqüent augment del trànsit que hi circula. Fins la data, l’Ajuntament i la propietat no han arribat a cap acord sobre el valor de la finca. Finalment, el consistori ha decidit l’expropiació forçosa de la finca. S’ha decidit en l’últim ple del consistori, amb la unanimitat de tots els grups municipals.

x